Cod produs: 46579
Ierburi Si Frunze In Peste 100 De Retete - Valentina Iordan, Caterina-Voichita Trandaf, editura Leader Human Resources:
Cand vorbim despre „ierburi“ sau legumele cu frunze, ne gandim imediat la diverse soiuri de laptuca, spanac sau stevie. Dar aici se incadreaza o mare varietate de plante comestibile, atat cultivate, cat si salbatice, pe care ar fi bine sa le cunoastem si sa le folosim mai des in bucatarie. Pe unele dintre ele o sa le descoperi pentru prima data, in timp ce altele fac parte de mult timp din arsenalul tau gastronomic. Toate au insa un numitor comun, si anume faptul ca sunt foarte bogate in vitamine, si fibre.
De aceea am adunat aici cele mai gustoase retete care au ca ingrediente urzici, leurda, untisor, loboda, macris, stevie, podbal, spanac, mangold, laptuci, varza alba, rosie, kale, varza de Bruxelles, cicoare, andive, rucola (adica voinicica, pe numele ei romanesc) s.a.
Fiecare dintre aceste plante este descrisa, ilustrata si gatita doar pentru tine. Tot ce trebuie sa faci este sa te hotarasti care este cea mai potrivita gustului tau, s-o culegi si sa te bucuri de un preparat delicios si sanatos totodata.
Caracteristici: An aparitie - Iunie 2015; Format - 65x235; Nr. pagini - 132;
ISBN: 9786068403960
Editura: Leader Human Resources
Autor: Caterina-Voichita Trandaf
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.