esteto.ro
0 Prod.
0 Lei.
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE

Despre iluzii, mituri, amagiri - Cristiana Alexandra Levitchi, Clara Toma, editura Ascendent


-7%

Pret initial: 24.09 Lei


Pret redus: 22.4 Lei


Livrare in: Indisponibil

Disponibilitate: Indisponibil

Cod produs: 45250

Id oferta: -

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Despre iluzii, mituri, amagiri - Cristiana Alexandra Levitchi, Clara Toma, editura Ascendent: Cartea este scrisa pentru persoanele care isi pun intrebari si nu se multumesc cu raspunsuri preconcepute. Acelora dintre voi care doresc sa isi pastreze iluziile, sa se protejeze prin negare, le recomand sa se conserve cu toate riscurile ce decurg de aici.
   Se prea poate ca unii dintre cei care vor citi aceasta carte sa fie cuprinsi de sentimente foarte diferite si contradictorii. Este foarte greu sa ne punem la indoiala sistemul de credinte... si este greu sa scapam de iluziile noastre construite si intretinute poate de-a lungul unei vieti. Eu cred totusi ca o intrebare buna, este mai buna decat raspunsurile preluate de la altii. Cu alte cuvintte, intrebarea copilului "de ce asa si nu asa?" are in ea multa inteligenta si intelepciune. Fiti ca si copiii: intrebati-va despre orice. (Cristiana Alexandra Levitchi)
   Uneori, a te lasa invaluit poate fi o forma inteleapta de a te feri de praful ce-ti poate incetosa privirea, de a te feri de soarele prea puternic ce iti poate arde pielea, de a te feri de suieratul unui vant care nu te lasa sa auzi clar vocea din tine...
   Din pacate, aruncam prea adesea peste aisbergurile realitatii patura iluziilor, sperand naiv si inutil ca ea sa ne tina de cald...
   A trai in iluzie sau fara ea, este pana la urma, o alegere mai mult sau mai putin asumata, ca toate celelalte alegeri ale noastre in viata... (Clara Toma)

Caracteristici: An aparitie - 2011; Format - 200x130; Nr. pagini - 167;

ISBN: 9789731859675

Editura: Ascendent

Autor: Clara Toma

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Dezvoltare Personala care te-ar putea interesa:

-5%
Curajul de a reusi - Ruben Gonzalez, editura Amaltea
Curajul de a reusi - Ruben Gonzalez, editura Amaltea

Pret initial: 33.72 Lei


Pret redus: 32.03 Lei

-4%
Calea implinirii personale - Todd Duncan, editura Amaltea
Calea implinirii personale - Todd Duncan, editura Amaltea

Pret initial: 24.09 Lei


Pret redus: 22.89 Lei


Acceseaza Versiunea Desktop


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © esteto.ro  

Termeni si conditii