esteto.ro
0 Prod.
0 Lei
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE

LEGO Minecraft - Podul Flacarilor 21154



lego-minecraft-podul-flacarilor-21154-2.jpg
lego-minecraft-podul-flacarilor-21154-1.jpg

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Cod produs: 432529

O figurina Minecraft nu este o simpla jucarie, ci o intreaga lume in care te poti distra pe cinste impreuna cu prietenii. In plus, toata gama de jucarii de constructie de la LEGO® Minecraft este gandita pentru a dezvolta atat creativitatea, cat si indemanarea copilului tau.

Ofera-i, asadar, o noua lume de explorat cu ajutorul Podului flacarilor. Imbracati impreuna armura stralucitoare si nu uitati sa luati cu voi sabia de diamant, inainte de a merge sa infruntati flacarile zburatoare. Luptati-va apoi cu infricosatorul schelet Wither si evitati flacara in picaj si maleficele creaturi Blaze care va vor impiedica sa traversati podul si sa ajungeti la comoara!

Cu peste 370 de piese, 11 cm inaltime, 25 de cm lungime si 13 cm latime, acest joc nu le da prea multa bataie de cap nici parintilor, de vreme ce nu ocupa prea mult spatiu.

Jocul propriu-zis include un pod Minecraft cu mai multe zone in flacari, lava, creaturi infricosatoare si tot felul de detalii si elemente care vor fi chiar si pe placul celor mai pretentiosi micuti.

Pe langa toate astea, The Blaze Bridge mai vine la pachet si cu o mini-figurina Alex, un schelet Wither, doua figurine Blaze care sunt prevazute cu flacari rotative, cu un brewing stand, doua potiuni magice si un cufar care ascunde o comoara neasteptata.

La finalul jocului, nu uita sa-l incurajezi pe pustiul tau sa-si foloseasca imaginatia si sa reconstruiasca setul pentru a crea si mai multe scenarii palpitante, care pot fi combinate, desigur, si cu alte jocuri din gama LEGO® Minecraft. Alege sa-i oferi mai multa distractie!

Pentru: Copii.

Varsta: 8 ani +.

Brand: Lego

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri) Adauga un review

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Alte produse din categoria LEGO care te-ar putea interesa:





Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Desktop


Copyright © Esteto.ro  


Termeni si conditii