esteto.ro
0 Prod.
0 Lei.
Cos Esteto.ro
OFERTA PRODUSE

L'oreal Professionnel Majirel: vopsea de par profesionala si oxidant


vopsea loreal professionnel majirel.jpg
vopsea loreal professionnel majirel _2.jpg vopsea loreal professionnel majirel _3.jpg vopsea loreal professionnel majirel _4.jpg vopsea loreal professionnel majirel _5.jpg

Se intampla adesea sa te plictisesti de look-ul tau si sa iti doresti o schimbare. Unele persoane vor o schimbare radicala, in timp ce altele simt ca daca isi tund un centimetru de par este suficient pentru a isi satisface dorinta de schimbare. Exista femei care vor sa ajunga din blonde brunet ori de la un par ca al lui Rapunzel doresc sa se tunda periuta, dar taiatul parului este deseobi subiect tabu si majoritatea apeleaza doar la vopsit pentru a face o schimbare cu privire la podoaba capilara.

Exista sute, poate mii de variante de vopsea de par pe piata, apartinand unei game extrem de largi de preturi, culori, branduri ori cu tot felul de combinatii de ingredient, naturale sau cat se poate de daunatoare. Poti sa iti vopsesti parul cu vopsea si oxidant cumparate cu doar cateva zeci de lei de la supermarket ori poti plati cateva sute de lei pentru o vopsea de par profesionala si oxidant.

Te poti vopsi singura acasa, poti apela la ajutorul unei cunostinte ori te poti vopsi la salon. Poti sa iti schimbi culoarea parului in blond, brunet, roscat, alb, saten, roz, mov, verde, albastru si o sumedenie de alte nuante derivate din acestea. Le poti combina, poti folosi oxidant in diverse concentratii in functie de cat de mult vrei sa deschizi vopseaua si implicit culoarea parului, poti alege o vopsea fara amoniac, o vopsea cu ingrediente 100% naturale ori poti opta pentru o varianta clasica de vopsea.

V-ati dat deja seama ca nu va fi simplu sa alegeti vopsea potrivita, nu-i asa? Sunt atat de multe decizii de luat si nu ati vrea sa o dati in bara. Este bine sa va interesati inainte pe la cunostinte, prieteni, familie, la stilist, la specialisti ori pe internet despre cele mai cunoscute branduri de vopsea, despre cele mai bune tipuri de produse, dar si despre ingrijirea parului vopsit, ca sa stiti la ce sa va asteptati ulterior.

La o scurta scanare a preferintelor clientilor, in topul acestora se afla L'oreal Professionnel Majirel: vopsea de par profesionala si oxidant. Preturile L’Oreal Professionnel Majirel sunt foarte prietenoase cu buzunarele clientilor, iar gama de culori si oxidanti este si ea una destul de ofertanta. Toate produsele L’Oreal Professionnel Majirel din oferta sunt la preturi intre 30 si 40 de lei si este putin probabil ca nu va veti gasi culoarea preferata printre propunerile stilistilor L’Oreal Professionnel, de altfel unul dintre cele mai apreciate branduri de pe piata la momentul actual.

Spre exemplu, pentru vopseaua profesionala L’Oreal Professionnel Majirel Ionene G incell nr. 6,13, se amesteca 50 grame de vopsea cu 75 ml de oxidant, dar niciodata oxidant cu o concentratie mai mare de 9%. Amestecul se va lasa sa actioneze timp de 35 de minute indiferent de tipul de oxidant folosit. Daca vreti sa deschideti vopseaua cu maxim 2 tonuri, veti folosi oxidant L’Oreal de 6%, iar pentru o deschidere de 3 tonuri, se va combina vopseaua cu un oxidant L’Oreal de 9%.


Vopsea L'oreal Professionnel Majirel online:


Acceseaza Versiune Desktop


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii