esteto.ro
0 Prod.
0 Lei
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE
Wella Professionals Color Motion +

Obtine produse cadou de la Alfaparf:

Comanda produse cosmetice vandute de Esteto.ro din categoriile Ingrijirea parului, Hair styling sau Vopsea de Par si Oxidant si primesti:
   •    pentru comenzi de produse cu valoarea cumulata de minim 350 lei - cadou un sampon Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body 1000 ml in valoare de 99 lei.

Important: Campania se deruleaza exclusiv online, produsul gratuit se adauga automat in cosul de cumparaturi. Doar produsele vandute de Esteto din categoriile Ingrijirea parului, Hair styling, Vopsea de Par si Oxidant intra in calculul valorii cumulate. Se acorda un singur produs gratuit per comanda in limita stocului disponibil. Regulamentul campaniei este disponibil aici.Despre Alfaparf:

Alfaparf Group este compania italiană numărul 1 în lume pentru sectorul profesional de înfrumusețare a părului, poziție întărită de experiența construită și prin colaborările cu profesioniști de renume mondial.

Brandul Alfaparf Milano îți oferă o gamă de produse de îngrijire a părului plină de soluții diversificate, pentru toate cerințele: culoare, formă, tratamente și styling.

Produsele Alfaparf Milano sunt create cu grijă și în acord cu principiile filozofiei brandului: spiritul italian, inovația și deschiderea către diversitate.

Descoperă nenumărate soluții propuse de gamele Alfaparf:
   •    Colorare - infinite opțiuni de culori inovatoare și performante, care sunt mereu blânde cu părul și cu scalpul
   •    Formă - produse ce conferă netezire sau ondulare părului într-un mod sigur și durabil
   •    Tratament - produse menite să adreseze toate nevoile părului și scalpului, pentru un păr cu aspect sănătos și plin de vitalitate de la rădăcină până la vârf
   •    Styling - pentru a veni în întâmpinarea provocărilor cărora părul le face față zilnic, atât pentru femei cât și pentru bărbați

Comanda online cosmetice profesionale Alfaparf:


Acceseaza Versiunea Desktop


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © esteto.ro  

Termeni si conditii